Promyšlené interiéry od návrhu po realizaci

Navrhujeme a realizujeme
nevšední interiéry

design & realizace
rezidenčních i komerčních interiérů

V interiérovém studiu MOODEN vám pomůžeme s návrhem i realizací vašeho interiéru. Máme za sebou stovky projektů. Navrhujeme interiéry na míru a vytváříme vaše byty, domovy i kompletní moderní kanceláře

Řešíte nový interiér nebo rekonstrukci?

Dejte nám o sobě vědět a na schůzce najdeme společně řešení.

Potkáte se s Bárou, Honzou, Kamčou,
Simčou a zbytkem týmu MOODEN

kanceláře v Praze a Brně

profesionálů v našem týmu

projektů za rok

největší realizovaný interiér

PROMYŠLENÉ<br />
INTERIÉRY NA MÍRU

PROMYŠLENÉ
INTERIÉRY NA MÍRU

O moderním interiéru už nemusíte jen snít. V našem kreativním interiérovém studiu Mooden v Praze a v Brně se staráme o to, aby se vaše představy staly skutečností. Vytvoříme pro vás domov nebo ideální místo pro podnikání, kde se budete cítit dobře vy, vaši hosté nebo klienti.

Koncept design & build

Navrhujeme a realizujeme všechny typy interiérů komerčních i rezidenčních – ať už jde o velké hotely, kanceláře, komerční prostory, celé rodinné domy, malé byty, nebo třeba jen jednotlivé místnosti. Každému projektu, na kterém pracujeme, se věnujeme individuálně. Každou práci odevzdáváme ve špičkové kvalitě. Náš tým je energický a profesionální, dokáže splnit očekávání i těch nejnáročnějších klientů.

JAK SPOLUPRÁCE
S NÁMI VYPADÁ?

Staneme se průvodci na vaší cestě za dokonalým interiérem. Nejprve se seznámíme s vašimi představami, abychom porozuměli vašemu osobnímu stylu a funkčním požadavkům. Poté provádíme analýzu prostoru a přistupujeme k návrhové fázi, kdy vytváříme cenovou nabídku, vizualizace a další dokumentaci. Po schválení návrhu přecházíme k realizaci samotné.

Postup práce při navrhování a realizaci interiérů je vždy individuální v závislosti na konkrétních potřebách a preferencích klienta. Ke každé zakázce ideálně přistupujeme v následujících krocích, se kterými se můžete předem seznámit.

Zařizujeme interiér restaurace

Vlastní gastropodnik je snem řady lidí. Patříte k nim a už se nacházíte ve fázi „jdeme zařizovat“? Pak by se vám mohly hodit následující řádky…

Přečíst si více

Sdílené kanceláře jsou na vzestupu

Zapomeňte na poustevnický život na homeofficu a nakoukněte do světa coworkingu, tedy sdílených kanceláří. Právě ty si v dnešní době získávají čím dál větší oblibu. Proč?

Přečíst si více

Chcete vědět víc ze světa interiérového designu a získat užitečné tipy?

Navštivte náš

Blog